Cursusaanbod

Cursusaanbod > Gelaatsdiagnose >
Gelaatsdiagnose

Constitutionele opbouw van ons gelaat geeft een beeld van de verworven Jing . Vorm gelaat, inplanting van de zintuigen, verhoudingen onderling…bepalen reeds vroeg in ons leven onze persoonlijkheid en hoe wij gaan functioneren in dit leven.

Boeiende materie omdat de paleizen en de gelaatsmap onze individuele eigenschappen aangeven.
Conditioneel bouwen wijzelf geleidelijk bepaalde “gelaatseigenschappen” op tijdens ons leven. Kleur, vitaliteit, rimpels en groeven waar en hoe diep, stralen uit hoe wij aan “onszelf gewerkt” hebben in alle facetten van ons leven . Chronisch evoluerend en attent te volgen.

Aan de hand van talrijke tekeningen ,karikaturen en foto’s wordt de theorie van gelaatsmozaïek praktisch voorgesteld en filosofisch onderbouwd.

Analyses van bekende, beroemde en zelfs wijze (!) gezichten worden besproken en gediagnostiseerd naar traditioneel chinees medisch concept én westers ingevuld omdat we er toch een beetje anders uitzien dan de modale chinees ! . Rocksterren en politiekers behoren tot de favoriete voorbeelden !

Uitgebreide projectie en evenwaardige syllabus maken dit weekend tot een leerrijke en leuke aanvulling voor de dagdagelijkse praktijk.

Docent: Ludo Kenens

Prijs: 250€

 

Lesuren:
vrijdag: 13u30 tot 18u00
zaterdag: 9u00 tot 17u00

Toelatingsvoorwaarden:
iedereen die interesse heeft in TCG.

Erkenning:
Deze cursus van OTCG wordt erkend door de meeste beroepsverenigingen in België en Nederland.

Algemene info:
Lees hier alles over de algemene info ivm. de cursussen.

Lesdata:
  • 24/11/2017
  • 25/11/2017
Terug