Cursusaanbod

Cursusaanbod > Een polssignaal als toegangspoort tot het uittesten van medicatie! >
Een polssignaal als toegangspoort tot het uittesten van medicatie!

Bijna altijd wenden mensen zich tot reguliere, homeopathische, orthomoleculaire, fytotherapeutische medicatie ten gevolge van een regulier, homeopathisch of orthomoleculair (medisch) voorschrift of advies. De voorschrijver of adviseur laat zich immer leiden door zijn ongetwijfeld efficiënte theoretische kennis en praktische beroepservaring.

De praktijk leert echter dat, niettegenstaande het geadviseerde middel theoretisch perfect efficiënt zou moeten zijn voor dit bepaald individu, het medicijn ontzettend toxisch kan zijn voor deze specifieke persoon! Gevolg: uitblijven van het gewenste resultaat of ontstaan van complicaties na een tijd inname van het middel.

Bovendien staat het vast dat een ingenomen medicijn welke aanvankelijk wel degelijk therapeutisch werkt, na een tijdje óf biologisch inert (niet meer werkzaam, zeg maar) óf letterlijk toxisch wordt voor het organisme. We testen het simpelweg gewoon nooit uit! We baseren er ons gewoonweg op dat een medicijn (regulier, homeopathisch, ortho-moleculair, fytotherapie, Bachbloesems etc) geen toxische relatie heeft met de patiënt en dat bovendien het aanvankelijk (hopelijk) therapeutisch effect blijvend is en niet omslaat in biologische inertie, laat staan toxiciteit!

Aan de hand van een polssignaal, beter gekend als het ‘Vascular Autonomic Signal’ of ‘VAS’ weet je binnen de minuut of een middel therapeutisch, toxisch of biologisch inert is. Dus geen ingewikkelde apparatuur nodig, enkel het palperen van de polsslag van het individu geeft je het antwoord.

Docent:
Jean-Pierre Rooms

Prijs:
150€
Minimum aantal deelnemers is 10

Lesuren:
zaterdag van 9u00 tot 17u00

Algemene info:
Lees hier alles over de algemene info ivm. de cursussen.

 

Lesdata:
  • 26/05/2018
Terug